Golejada balsàmica del Palma Futsal per alegrar Son Moix i recuperar confiança

Els palmesans s'imposen per un contundent 5 a 1 a l'Osasuna Magna i recuperen la quarta plaça en la lluita per tenir factor pista al play-off

07/05/2022

10

El Palma necessitava un vespre com el d’aquest divendres… De festa, alegria, i sobretot, victòria. Després de 3 jornades sense sumar cap punt a casa, Son Moix va ser testimoni de la resurrecció dels homes d’Antonio Vadillo.
Un resultat que no aconseguia l’equip des de feia 2 mesos i que, en menys de 10 minuts, deixava totalment encarrilat. Cainan al minut 4, Gordillo al 7, i Higor al 8, sentencien el partit abans del primer quart de partit. El Palma no donava opció als navarresos, molt erràtics en la sortida de pilota, i que preferiren morir a intentar sobreviure enfora del seu estil.
Tot i així, l’equip continua donant signes de cansament; la prova? el ventall d’aturades de Fabio al tram final de la primera part
A la represa, Eloy Rojas ofereix a l’afició una autèntica joia, amb una vaselina perfecta, i al 28, el jugador del planter Carlos regala el seu primer gol a Primera a la seva família, i al seu tècnic.
Només una errada de Neguinho tacava un resultat que, tot i així, va permetre celebrar sense miraments la primera victòria a casa del mes de maig. El Palma Futsal es situa quart, amb dos punts més que el Valdepeñas. Això sí, els manxecs tenen pendent el partit contra elPozo Múrcia, que ha estat ajornat per 7 positius per Covid al conjunt murcià.