Golejada del Mallorca al segon test de pretemporada

Victòria incontestable per 9 a 0 contra el SV Ried II de la tercera divisió austríaca

17/07/2023

18

Segon partit de pretemporada, segona victòria per al Reial Mallorca. Avui, sense ensurts. El Ried no ha estat rival per als vermells, que d’inici han presentat nombrosos canvis a l’11. El més notable, la titularitat i capitania d’un Martin Valjent que no va jugar contra l’Union Gurten per molèsties físiques. Menys sort ha tengut Clement Grenier, que sense cap problema físic, continua observant els partits del seu equip des de la graderia.

L’enfrontament s’ha resolt en poc més de 30 minuts, encara que el Mallorca ha estat lluny d’afluixar. Morlanes estrena el marcador i s’entrena com a golejador mallorquinista al minut 3. Poc després, al minut 11, arriba el segon, obra d’Abdón, assistència de Miguelito.

Al 34, nova jugada individual de Miguelito per deixar en safata el tercer gol a Amath. I al 40, Abdón fa el segon al seu compte particular i posa un ja irremuntable 4 a 0 al marcador abans del descans.

La inèrcia golejadora ha continuat, i augmentat, a la segona meitat. Just a la represa, Muriqi fa en 5 minuts el cinquè, i el sisè. L’hat-trick l’ha tengut pocs minuts després, però el penal sobre Daniel Luna l’ha cedit al colombià, que no ha fallat per fer el setè. Gayà ha estrenat el compte golejador per als defenses amb el 8 a 0, i Javi Llabrés ha fet el definitiu 9 a 0 al minut 73, perquè el Pirata, ha fallat el penal que hauria posat els dobles dígits al marcador.

Golejada per continuar sumant kilòmetres a les cames.