X

Gómez i Miñones prenen possessió de les carteres ministerials

El nou ministre d'Indústria vol situar Espanya a l'avantguarda, mentre que el de Sanitat defensa un sistema de salut públic universal

28/03/2023

Gómez i Miñones prenen possessió de les carteres ministerials

Redacció

El nou ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Héctor Gómez, s’ha marcat l’objectiu de situar Espanya a l’avantguarda, mentre que el nou ministre de Sanitat, José Manuel Miñones, treballarà per una sanitat pública universal. Tots dos han pres possessió dimarts del càrrec i de les carteres ministerials.

El nou ministre d’Indústria, Comerç i Turisme ha estat el primer a prometre el càrrec en presència del rei i la resta d’autoritats de l’Estat. Després ha estat el torn del nou ministre de Sanitat. Minuts després, José Manuel Miñones ha rebut la cartera del seu ministeri de mans de Carolina Darias.

El nou ministre de Sanitat s’ha compromès a fer feina per una sanitat pública universal. Miñones s’ha referit a un model sanitari de qualitat, equitatiu, eficaç i sostenible. “En definitiva, una sanitat pública sensible a les necessitats de la ciutadania“, ha afirmat.

Full de ruta

Cerimònia similar al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, on Héctor Gómez ha assumit la cartera amb l’objectiu de situar Espanya a l’avantguarda del context internacional. “El full de ruta és clar”, ha afirmat el nou ministre, que ha dit que continuarà fent feina “amb molt de sacrifici”.

Les dues noves incorporacions a l’executiu han participat en el seu primer Consell de Ministres. Abans, han protagonitzat les entrades al Palau de la Moncloa per als mitjans de comunicació.

28/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris