Ciència i tecnologia

Google Maps ja mostra el preu del combustible de les benzineres

La nova funcionalitat de l'aplicació també està activa a les Illes Balears

Imatge d'arxiu.


La darrera versió de Google Maps inclou el preu del combustible de les benzineres. La nova funcionalitat de l’aplicació també està activa a les Illes Balears. L’usuari només ha de fer clic damunt la gasolinera per conèixer el preu mitjà del combustible.

En cercar una gasolinera, es mostra en la miniatura de la seva fitxa el preu del gasolina sense plom 95. En accedir a la seva fitxa, s’hi mostra el preu de la gasolina SP95, SP98 i gasoil.

Per a veure quina gasolinera pròxima té els preus més baixos només cal escriure “Gasolineres” al cercador i després fer clic a “Veure llista”. Així veurem en el llistat les gasolineres amb el preu de la SP95.

Amb tot, l’aplicació no informa d’on obté el preu del combustible, així que cal prendre els preus com una referència, ja que poden variar uns cèntims amb el preu real.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Identifiquen 43 espècies d’invertebrats a les reserves naturals dels illots de Es Vedrà

La presència de lepidòpters (papallones, en gran part) ha augmentat un 150% des del darrer recompte i s'han registrat 127...

Alumnes d’Alaior participen d’un projecte per detectar la presència de microplàstics a la mar

Es calcula que 750 milions de microplàstics suren a la mar entre Menorca i Mallorca

La NASA divulga el primer vídeo de Perseverance a Mart

Ha estat possible gràcies a les càmeres d'alta definició que du l'aparell. També es feren públiques noves fotografies i els...