X

El Govern controlarà l’excés d’oferta agressiva d’alcohol a Magaluf per evitar el balcòning

També s'ha acordat intensificar campanyes de conscienciació als turistes britànics

06/07/2018

El Govern controlarà l’excés d’oferta agressiva d’alcohol a Magaluf per evitar el balcòning

La reunió ha començat devers les 9.30 hores d'avui divendres a l'Ajuntament de Calvià. / A.G.

El Govern controlarà l’excés d’oferta agressiva d’alcohol a hotels i al sector de la restauració per evitar els casos de balcòning a Magaluf. És una de les propostes que ha transcendit de la reunió d’avui divendres a l’Ajuntament de Calvià per combatre aquest tipus de pràctiques que suposen un greu risc pels turistes. Enguany, al municipi calvianer s’han donat 7 casos de persones que s’han precipitat des dels balcons o finestres d’hotels, tres dels quals han estat mortals.

En la reunió, on ha participat la delegació del govern espanyol, el consolat britànic, la Conselleria de Turisme, l’IB-salut, el gerent del 061, la Guàrdia Civil, la Policia Local, l’Ajuntament de Calvià i l’associacio d’hotelers de Magaluf, també s’ha acordat intensificar les campanyes de conscienciació en origen al Regne Unit, durant el viatge en avió que fan els joves i una vegada que són a les Illes per reduir els casos de turistes que es precipiten en hotels.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, també ha explicat que és clau que les administracions regulin l’ús abusiu d’alcohol.

06/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris