SOCIETAT

Govern i Casal Petit renoven el protocol per atendre dones en situació de prostitució i víctimes de tràfic de persones

L'equip de professionals que gestiona el servei els ofereix atenció psicològica i assessorament jurídic i laboral, a més d'acollida


Casal Petit va atendre 420 dones en situació de prostitució o víctimes de tràfic de persones l’any 2021. Enguany, només en els sis primers mesos, ja n’han atès més de 300, en concret 306. Avui, el Govern i l’entitat han signat un conveni de col·laboració valorat en 123.000 euros, per dur a terme els seus projectes d’atenció a aquestes dones en risc d’exclusió social.

L’acord també inclou la cessió de tres pisos de l’IBAVI amb 12 places de capacitat. El projecte, anomenat Lausana, va donar acollida a 24 dones el 2021 i enguany ja n’ha ateses 20. L’equip de professionals que gestiona el servei els ofereix atenció psicològica i assessorament jurídic i laboral. L’objectiu és que puguin allunyar-se del context de prostitució.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, també ha explicat que confien que la reforma de la llei d’igualtat, prevegi la prostitució i la violència vicària com a violències masclistes. Un canvi que esperen pactar amb els grups parlamentaris.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |