mallorca

Es podria allargar la temporada fins a la tardor?

El mercat britànic és més reticent per mor les prohibicions derivades de la Covid

Es+podria+allargar+la+temporada+fins+a+la+tardor%3F

La presidenta del Govern, Francina Armengol continua mantenint trobades amb els principals actors del sector turístic alemany per posicionar les Balears com a destinació segura. Segons Armengol, a Alemanya es valora de manera positiva la feina contra la covid i les Balears continuen sent una destinació preferent.

L’associació alemanya d’agències de viatges i el turoperador TUI coincideixen amb el Govern en la necessitat d’allargar la temporada turística fins a la tardor. Així ho han manifestat en les reunions que han mantengut avui a Berlín la presidenta Armengol i el conseller de Turisme.

Els turoperadors germànics es mostren convençuts que les Baleares coninuaran essent la primera destinació per al turisme alemany. I han elogiat les mesures de seguretat de l’arxipèlag.

En canvi, segons el sector, el mercat britànic presenta pitjors perspectives. Des que la setmana passada el Govern del Regne Unit va assignar a les Balears el semàfor groc, s’han desviat reserves. Segons fonts de Logitravel, s’han disparat les vendes a destinacions competidores com Portugal, Malta i Grècia. Petits i mitjans hotels de PIMEM han criticat que tant al Govern balear com l’executiu central els ha faltat determinació diplomàtica a l’hora de defensar les bones dades de contagis de les Balears. Malgrat les declaracions d’avui de la ministra Reyes Maroto, fonts de turoperadors i hotelers no esperen turisme britànic fins a finals de juny o juliol.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Augmenten a 394 els casos de COVID-19 associats a viatges d’estudis a Mallorca

Sanitat recomana suspendre aquests viatges i el Govern de les Illes demana prudència a les altres comunitats. S'han identificat diversos...

El brot supracomunitari: els veïnats de l’Arenal reconeixen que “això es veia venir”

Els hotelers de la zona reconeixen que és complicat que els joves compleixin els protocols

Cau un infant de tres anys des d’un segon pis al Port de Pollença

Un infant de 3 anys ha caigut des d'un segon pis al Port de Pollença

‘Velers-discoteca’: 10 vaixells de lloguer a Cala Mondragó llançant botelles i aigües fecals a la mar

La festa va ser la nit d'aquest dimarts i segons testimonis, alguna gent llançava botelles buides a la mar i...