X

Gran festa a Son Moix per acomiadar el millor equip del món

El Mallorca Palma Futsal tanca l'any amb una victòria de lliga contra el Santa Coloma

24/12/2023

Gran festa a Son Moix per acomiadar el millor equip del món

El Mallorca Palma Futsal tanca el millor any de la seva història amb una victòria a casa contra l’Industrias Santa Coloma.

Davant una afició amb moltes ganes d’acomiadar l’equip després d’aquest 2023 històric, i que va donar lloc a llargues coes abans de començar el partit, els de Vadillo varen poder brindar un triomf important per 4 a 3.

Abans, ningú no es va voler perdre la instantània amb els dos preuats trofeus, la Copa d’Europa i l’IntercontinentalVadillo i Tirado varen ser reconeguts com a millor entrenador i millor director esportiu del món, respectivament. També Tomaz Braga, jugador cabdal en el creixement del Mallorca Palma Futsal aquests darrers anys, va ser homenatjat.

I, ara sí, va començar l’espectacle. Moslem és el protagonista inicial. Dos gols en manco de tres minuts. El segon, brillant. Ell comença la jugada coral, i ell l’acaba. Rivillos, un dels grans herois de la Champions, fa el tercer. Només fa cinc minuts que ha començat el partit.

Però com tota bona pel·lícula, el guió es capgira. I el Santa Coloma remunta. Del 3 a 0, al 3 a 3 just en començar la segona meitat.

Encara faltava l’aparició de l’heroi de la nit. I aquest és Gordillo. Seu és el 4 a 3 final. I tot heroi necessita un gran escuder. Serà Barrón, amb una magistral intervenció final que permet la victòria.

Una victòria que se celebra, i molt, a un Son Moix ple. La comunió entre jugadors i aficionats segueix. Tots dos volen continuar somiant el 2024.

24/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT