Gran partit de Joan Sastre en la classificació d’Espanya per a semifinals

Marc Gasol, màxim anotador amb 28 punts

12/09/2017

Alemanya ha oposat resistència durant la primera part al Sinan Erdem Arena d’Istanbul. El partit ha començat amb un parcial de set a zero per a la selecció de Chris Fleming amb el base d’Atlanta Hawks, Dennis Schröder, amb un paper destacadíssim. Marc Gasol ha fet la primera cistella d’Espanya i ha decidit l’eliminatòria al tercer quart amb una actuació brillant després d’arribar amb un avantatge de només un punt al descans. Bona presència també del mallorquí Joan Sastre, que ha completat gairebé 18 minuts a pista, aportant 8 punts i una feina defensiva important davant el millor jugador dels alemanys. 3 recuperacions, dos rebots i dues assistències per a Sastre. Schröder ha acabat amb 27 punts i un altre NBA, Daniel Theis, amb 15. Però res ni ningú no ha pogut evitar el festival del petit dels Gasol. Pau, amb 19 punts, ha assistit al recital del seu germà, que ha decidit el partit amb 18 punts en el tercer període. Els d’Scariolo han esclafat l’oposició germànica a base de triples i un parcial de 3 a 19 ha deixat molt de cara el final del partit, amb un més dotze d’avantge abans de començar el darrer quart. Espanya ha sabut mantenir l’avantatge i ha derrotat el seu rival amb un marcador de 72 a 84. Ara esperen rival a semis. Serà la guanyadora del duel entre Eslovènia i Letònia.