Gran remuntada del Mallorca Palma Fustal per imposar-se al Barça

El conjunt d'Antonio Vadillo ha guanyat per 5-4 després de perdre per una diferència de tres gols

26/09/2023

25

En un inici elèctric, el Mallorca Palma Fustal ha monopolitzat totes les ocasions contra el Barça. Les han tengudes de tot tipus. Però amb el pas dels minuts, el conjunt blaugrana ha anat estirant-se i, a poc a poc, ha començat a visitar la porteria de Carlos Barrón.

Quan el partit pareixia controlat, 12 minuts després, Endrick, en un servei de cantonada, enceta el marcador. Sense acabar de pair el cop, dos minuts després, arriba una jugada desgraciada i Fabinho fica en pròpia el segon.

El jove Jaume Bauzá ha debutat a la porteria per una lesió de Barrón. No ha pogut fer res al 0-3 blaugrana, obra precisament d’un ex del Palma com Juanjo Catela.

El Palma ha reaccionat, i a la jugada següent Tayebi escurça distàncies. Els blaugrana han tornat el cop amb l’1-4, obra de Pito. Vadillo ha apostat per Gordillo com a porter-jugador i aquest ha respost amb el 2-4. A 9 minuts del final, Cléber ha fet somiar el Palau d’Esports. Es vesteix de pistoler per fer el 3-4. Salar desferma l’eufòria amb l’empat. I a 3 minuts del final, Fabinho aconsegueix el que pareixia impossible. Marcar el 5è. Segon partit consecutiu que els de Vadillo remunten un 1-4 en contra. Remuntada èpica per continuar comandant la classificació.