X

Guanyar o vacances, primer assalt

El Palma Futsal necessita guanyar aquest dimecres al Jaén per forçar el tercer i definitiu partit de les semifinals

07/06/2023

Guanyar o vacances, primer assalt

Redacció

Guanyar per no donar la temporada per finalitzada. No hi ha més. El rival és tot un os: el Jaén. I l’escenari tampoc no és el més favorable. S’espera que l’Olivo Arena estigui ple a vessar i es converteixi en una olla de pressió. Guanyar semblaria una quimera si no fos perquè el Mallorca Palma Futsal està acostumat a capgirar situacions adverses. I no ho oblidem, els d’Antonio Vadillo són campions d’Europa.

De moment, però, aquesta temporada el conjunt mallorquí no sap que és guanyar enfora del Palau de Son Moix al Jaén. N’ha disputat dos: el primer va ser a la lliga, el passat mes de desembre. Un enfrontament que acabà amb empat a dos. L’altra vegada que s’han vist les cares va ser a Granada, als quarts de final de la Copa d’Espanya. Després de l’empat a UN al temps reglamentari, el matx es decidí a la tanda de penals. Aquí els andalusos varen estar més encertats que els mallorquins, que fallaren dos llançaments.

A tot això li hem de sumar el darrer precedent entre el Mallorca Palma Futsal i el Jaén. Al primer partit d’aquesta eliminatòria pel títol els de Vadillo varen caure golejats 2 a 5 contra els de David Rodríguez, en un enfrontament ple d’imprecisions dels illencs.

Per tant, s’haurà de fer molta feina si el Mallorca Palma Futsal vol aixecar l’eliminatòria. Però ja ho diuen, tot està per fer i tot és possible.

07/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris