Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

L'Obsam analitza l'evolució del fons marí de les àrees amb major pressió humana de Menorca
Un equip de científics es capbussa a Menorca per estudiar l’evolució de danys realitzats per l’home al fons marí. Volen veure si el medi s’ha pogut recuperar, per exemple, d’una piscifactoria construïda i abandonada ara fa 30 anys, o si l’emissari de la dessalinitzadora té repercussió en la praderia de posidònia de Ciutadella.
Són les restes de l’antiga piscifactoria de la badia de Fornells. Va estar activa tot just dos anys, del 1988 al 1990, i es va abandonar. Ara un equip de biòlogues analitza si 30 anys després, el sistema ha pogut recuperar-se de manera natural d’aquell impacte.
La prospecció a la piscifactoria és només una de les zones que han avaluat, ja que el projecte pretén detectar àrees marines amenaçades per la pressió humana. Un altre dels focus d’estudi és la praderia de posidònia on es va instal·lar l’emissari de la dessalinitzadora de Ciutadella. Mentre els científics avaluen l’impacte d’aquests fenòmens, l’Observatori de la Natura de Menorca anima els ciutadans a participar-hi, localitzant altres àrees degradades o amenaçades de la costa.
La campanya es diu “els ulls de la mar”, i posa a disposició un email on enviar fotografies i localitzacions d’aquestes amenaces que s’amaguen al fons marí.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits
Els agents de la Policia Nacional de Maó han escorcollat un domicili al carrer de Vasallo