X

Hauser and Wirth Menorca reobre amb una exposició col·lectiva dedicada al Mediterrani

La mostra, comissariada per Oriol Fontdevila, s'inaugurarà el 2 d'abril

01/02/2023

Hauser and Wirth Menorca reobre amb una exposició col·lectiva dedicada al Mediterrani

Redacció

La prestigiosa galeria d’art ubicada a l’illa del Rei, un illot del port de Maó, ha anunciat l’obertura de la temporada per al 2 d’abril. L’escriptor i investigador d’art Oriol Fontdevila és el comissari de la primera exposició de 2023. ‘Després del Mediterrani’ agrupa set artistes, l’obra dels quals tracta reptes ecològics i socials que afecten aquest entorn: Laia Estruch, Erola Arcalís, Omar Mismar, Abi Shehu, Adjoa Armah, Sara Ouhaddoui el col·lectiu Huniti Goldox, amb Areej Huniti i Eliza Goldox.

La majoria dels artistes treballa o té relació amb territoris que voregen el mar Mediterrani, incloent-hi artistes espanyols, albanesos, francomarroquins i libanesos. Presenten obres existents i noves, aquestes darreres creades a través d’un programa de residències que té lloc a Menorca durant l’hivern en col·laboració amb artesans locals com ara ceramistes i teixidors.

La reobertura de la galeria suposa també l’inici del servei de barques a l’illa del Rei. Paral·lelament a l’exposició, Hauser and Wirth Menorca continuarà el programa de tallers i activitats en col·laboració amb institucions educatives, organitzacions i comunitats de l’illa, així com el públic en general.

01/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris