X

Hauser and Wirth reobre aquest diumenge la galeria de l’illa del Rei

Ho fa amb una exposició col·lectiva de joves artistes internacionals que han fet una residència a Menorca per crear reflexions sobre el mar i la cultura mediterrània

31/03/2023

Hauser and Wirth reobre aquest diumenge la galeria de l’illa del Rei

Erola Arcalís, l’única artista local de la col·lectiva, ha anomenat el seu projecte “Estudis d’un naufragi”. Un treball inspirat en el seu avi, que era mestre d’aixa i pescador. L’obra de la menorquina, en format fotografia, te molts paralel·lismes amb l’abstracció del videoart d’Huniti Goldox.

De fet, les obres dels 7 artistes, tots ells procedents o vinculats amb països mediterranis, dialoguen entre elles a l’espai comissariat per l’investigador d’art, Oriol Fontdevila. La majoria dels joves creadors han realitzat una residència a l’illa, col·laborant amb entitats o persones com ceramistes, geòlegs o dentistes, per elaborar els seus projectes artístics. El resultat és una reflexió personal, però també conjunta, sobre la història d’imperialismes i colonialismes de la Mediterrània i del llenguatge dels mars.

“Després del Mediterrani” és l’exposició que la galeria Hauser and Wirth ha muntat per a la reobertura de la temporada. A partir de diumenge, es tornarà a posar en funcionament el servei regular de trasllats a l’illa del Rei, dins el port de Maó, operatiu fins al 29 d’octubre.

31/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT