X

Helher Escribano posa en marxa una campanya de micromecenatge per finançar ‘Boliche’

L'actriu Guiomar Caiado, de la sèrie 'El cuerpo en llamas', ha estat elegida com a protagonista del quart curtmetratge de la directora eivissenca

08/11/2023

Helher Escribano posa en marxa una campanya de micromecenatge per finançar ‘Boliche’

Esther De Miguel

Després de 7 anys de pausa en la seva carrera com a directora de cinema, Helher Escribano ultima la preproducció del seu quart curtmetratge ‘Boliche’. La cinta es començarà a rodar al desembre.

Anna és una nena de sis anys que viu al camp eivissenc. Durant les festes del poble guanya un porquet com a premi. En poc temps, es convertirà en el seu millor amic. Però aquesta amistat es veu amenaçada quan n’Anna s’assabenta que la seva família es prepara per a la tradicional festa de les matances. És el punt de partida de ‘Boliche’, el nou curtmetratge que prepara la directora Helher Escribano.

L’actriu Guiomar Caiado va ser l’elegida al càsting pel seu talent i la connexió ràpida amb els animals. La seva carrera davant la càmera va començar amb només 2 anys i va tenir la gran oportunitat amb el paper de la sèrie “El cuerpo en llamas”, de Netflix.

El curtmetratge produït per Auna Produccions i IB3 va recaptar ja 1.600 euros en els dos primers dies de campanya de micromecenatge, oberta fins a finals de novembre. El rodatge està previst al desembre i la seva estrena, per al pròxim festival de Sitges

08/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris