Hestia Menorca i Sa Tintina es Castell preparen conjuntament l’estrena de la temporada 2023-2024

L'equip de superior categoria s'imposa per 85-51, després d'una primera part igualada; Eric Demers anota 16 punts i quatre triples i Javi Rodríguez fa 18 punts amb la samarreta des Castell

10/09/2023

26

L’Hestia Menorca ha jugat un nou partit de preparació, de cara a l’estrena a LEB Or el 7 d’octubre. En aquest cas, ha estat a porta tancada i amb la novetat d’Omar Lo. El senegalès va arribar dimecres i ahir va tenir els seus primers minuts. El rival ha estat l’equip de Sa Tintina es Castell, que complirà la quarta temporada a Lliga EBA. Per part local no ha jugat Clevin Hannat, mentre que Xavi Hernández i Eloi Barrasa tampoc han participat per es Castell. L’encert des del perímetre, amb una dotzena de triples, ha permès els homes de Javi Zamora trencar la igualtat que hi havia al descans, amb només cinc punts de diferència: 42-37.

85-51 ha estat el resultat final, amb 16 punts i quatre triples d’Eric Demers… tot i que el màxim anotador ha estat Javi Rodríguez, l’escorta vinculat als dos clubs, amb 18 punts. El jugador de l’Hestia, Álex Tamayo, i l’entrenador visitant, Oriol Pagès, han valorat el partit per a IB3.