societat

Tornen les monges tancades a Sineu

Seran tres i venen de Colòmbia d'una comunitat que du el nom de Fills de la Sagrada Família

Tornen+les+monges+tancades+a+Sineu

“És imminent”, ha dit el bisbe de Mallorca. Hi tornarà a haver monges tancades a Sineu. Vendran de Colòmbia i seran tres, encara que progressivament se n’incorporaran més fins a arribar a vuit: “Hem tramitat els passaports i estam pendents dels permisos”, ha anunciat Sebastià Taltavull. 

Pertanyen a una comunitat religiosa fundada a Barranquilla que du el nom de Filles de la Sagrada Família. Ja coneixen Sineu, perquè hi han estat dues vegades. L’anunci als sineuers el farà el mateix Taltavull aquest dijous, que és qui va prometre que les monges tornarien a Sineu després que se n’anassin les dues darreres el 2016.

L’Ajuntament celebra la notícia, però insisteix que s’ha de conciliar l’obertura al públic del Palau amb la vida religiosa, a la qual cosa el bisbe ha accedit, sempre respectant, ha dit, els costums religiosos. Aquestes incorporacions a Sineu no seran les úniques, sinó que en una altra tongada vendran monges, aquestes no de clausura, que ajudaran parròquies de la Part Forana i de Palma. No se sap encara on viuran, però sí que ha transcendit que venen de la Península.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període, s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa

Doctor José Reyes: “El càncer de pell és un dels més freqüents a Balears”

El vicepresident de l'Associació Espanyola contra el Càncer ha explicat que a les illes es detecten 125 casos de melanoma...

Es compleixen 4 mesos del darrer contagi a una residència de gent gran de les Balears

La gent gran va ser el grup prioritari de la campanya de vacunació