X

Hollywood obri les portes a Toni Bestard

El realitzador mallorquí es nou membre de l'Acadèmia d'Arts Cinematogràfiques dels Estats Units

30/06/2023

Hollywood obri les portes a Toni Bestard

Fa prop de mig any Toni Bestard va rebre la telefonada d’una membre de l’Acadèmia de les Arts Cinematogràfiques dels Estats Units. Seduïda per alguns dels seus curtmetratges, li anunciava que volia proposar-lo per entrar a formar part de l’Acadèmia de Hollywood i que aglutina prop 10.000 professionals del cinema repartits de tot el món. Allò que en un principi va sonar com a una broma, ahir es va fer realitat.

Agraït i conscient que rep aquest reconeixement gràcies també a tota la gent que l’ha acompanyat al llarg de la seva carrera, Toni Bestard, espera amb molta il·lusió començar a treballar i gaudir de les tasques que li pertoquen com a membre de l’Acadèmia de Hollywood i, per què no, somiar amb la possibilitat de conèixer alguns dels seus grans herois.

El somnis però, de moment, són només somnis. Per això Toni Bestard acaba l’entrevista amb una mirada enrere abans d’anar a atendre els seus alumnes i seguir treballant per tirar endavant els dos grans projectes cinematogràfics que lluita per engegar.

30/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT