X

Hombres G, Dorian i Juan Magán tocaran a les festes de Sant Sebastià

Consulta aquí el programa de festes, amb grups com La Guardia, Anegats i Tomeu Penya

10/01/2024

Hombres G, Dorian i Juan Magán tocaran a les festes de Sant Sebastià

La revetla de Sant Sebastià omplirà un any més de música per a tots els públics les places del centre de la ciutat. Les tradicionals torrades aniran acompanyades de concerts que tendran com a fil conductor, en molts dels casos, la música feta a casa nostra. Consulta’n aquí el programa complet.

Tomeu Penya serà el plat fort de la revetla a la plaça Major, on compartirà escenari amb els grups folk i de música tradicional Aires d’Andratx i Ramellets. A la plaça de Cort, el concert estrella de la nit serà el mític grup granadí La Guardia, que estarà acompanyat dels artistes locals Bruno Sotos i Cabot.

A la plaça Joan Carles I Dorian encapçala el cartell, en què també hi haurà Jaume Anglada, Anegats i Negre. Les músiques del món i fusió les trobareu a la plaça de l’Olivar amb artistes com Guille Wheel, The Whaves i Miss Loopita. Juan Magán serà un dels artistes destacats de la plaça de la Reina, on també actuarà Ultraviolet.

Després del gran concert d’Antònia Font de l’any passat, Hombres G seran els encarregats de tancar el cap de setmana musical de les festes de Sant Sebastià amb un gran concert que tendrà una cabuda per a 20.000 persones a Son Fusteret el dia 21.

10/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT