ECONOMIA

Hotecma duplica la seva oferta formativa en el curs de tècnic de manteniment hoteler

Els nous protocols COVID i la seguretat demanden professionals més qualificats


L’escola superior Hotecma al polígon de Son Castelló de Palma duplica aquest curs la seva oferta formativa amb 21 nous cursos bonificats a més d’una nova FP dual. Enguany ha finalitzat la primera promoció de tècnics de manteniment hoteler nivell 1 amb 19 alumnes i s’ha iniciat el nivell 2. El tancament precipitat d’hotels per la pandèmia ha obligat a reduir de 25 a 14 els alumnes la nova promoció. Es tracta d’uns professionals amb demanda pels seus coneixements amb temes de seguretat i protocols COVID davant la reformulació del sector turístic.

Hi participen uns 20 d’hotels malgrat les dificultats i la incertesa de la propera temporada. En aquest sentit, la federació hotelera de Mallorca assegura que, si les xifres de contagis continuen abaixant, veu factible traslladar a les Illes l’experiència de TUI a les Canàries que ha començat a operar vols entre Alemanya i l’arxipèlag.

L’espai de l’antic parc de bombers s’ha ampliat amb una nova aula per Hotecma. Aquesta escola superior està impulsada per la Fundació Asima, federació hotelera, Biolinia i el suport del SOIB.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |