X

Hotelers de Platja de Palma aposten per una “destinació pilot” que reactivi el turisme

Els 5 km de platja, a més de ser una zona ubicada molt a prop de l'Aeroport, afavoreixen les mesures de seguretat de prevenció de contagi

30/04/2020

Hotelers de Platja de Palma aposten per una “destinació pilot” que reactivi el turisme

L’Associació d’Hotelers de Platja de Palma (AHPP) s’ha ofert als mercats emissors per a ser una “destinació pilot” després de la crisi del coronavirus per la “baixa incidència de la pandèmia a les Balears”. Segons l’associació, aquesta “baixa incidència” permetria “sempre dins de la prudència sanitària”, provar i testar com seria començar a viatjar a Mallorca fins que es trobi la vacuna contra el virus.

Alguns hotelers han fet aquesta proposta que en cap cas “hauria de ser obligatori” acceptar-la entre tot el sector de Platja de Palma. L’AHPP ha explicat que la proximitat a l’Aeroport de Son Santjoan, els cinc quilòmetres de platja que faciliten poder mantenir la distància i els amplis passejos i parcs són “condicions indispensables” per a posar en pràctica les mesures de seguretat que recomanen les autoritats.

Al mateix temps, la Fundació Turisme de Palma ja treballa amb una campanya per atraure un turisme familiar, un perfil de turista responsable i que vingui aqui a descansar després de l’estat d’alarma. Un campanya en què s’hi ha destinat 900.000 euros.

L’AHPP s’està preparant i coordinant amb les empreses turístiques, aerolínies i touroperadors alemanys, per a anar activant l’activitat en la zona. No obstant, però, la reobertura de la temporada es farà una vegada s’aixequin les restriccions i pugin arribar vols internacionals.

30/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris