economia

Iago Negueruela manté que hi haurà temporada turística independentment del ritme de vacunació

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca assegura que el sector "no està a disposició, ni a curt ni a mitjà termini, per iniciar la reactivació turística"


Iago Negueruela considera que les Illes seran una destinació segura per al turisme, independentment de com vagi la campanya de vacunació contra la Covid-19. Aquest dimecres, en una reunió amb els agents econòmics i socials, el conseller ha afirmat que hi haurà temporada. A més, s’ha mostrat optimista de cara a reiniciar l’activitat per Setmana Santa.

Però els empresaris no ho veuen tan clar. La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ha qualificat la situació sanitària i econòmica de “dramàtica“. Assegura que el sector “no està a disposició, ni a curt ni a mitjà termini, per iniciar la reactivació turística”. Creuen que les Illes només podran començar a rebre turistes quan els indicadors sanitaris d’aquí i dels mercats emissors millorin. I confien que la campanya de vacunació ajudi a la reactivació del turisme.

Sobre el sector de la restauració, aquest dimecres el Govern ha tornat a defensar les mesures que obliguen al tancament dels negocis. Recorden que altres comunitats ho havien fet prèviament.

Negueruela diu que respecta les protestes com la d’aquest dimarts, però que ara és moment de complir amb el que estableixi Sanitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

2020, l’any negre dels hotelers de les Illes: les pernoctacions es desplomen un 90%

Balears ha rebut 1.372.715 viatgers en 12 mesos, un 87,02% menys que l'any anterior. S'estima que aquest desembre hi havia...

Emprenedors obren negocis tot i la crisi

Ha obert una botiga amb productes de proximitat. La clientela, sobretot, gent del barri, del centre de la ciutat que prefereix comprar en petits negocis, que no pas a grans...

Creen una nova associació de restauradors per fer front a la crisi

AREMA destaca que les ajudes encara no són suficients per romandre oberts molt més temps

Els establiments de restauració aposten pel menjar per endur-se’n

Alguns locals que s'hi dediquen en exclusiva han notat un petit increment de vendes