media

IB3 celebra el Dia Mundial de la Televisió

La televisió autonòmica s'ha volgut sumar a la celebració d'aquesta efèmeride amb un vídeo realitzat per David Crisol

IB3+celebra+el+Dia+Mundial+de+la+Televisi%C3%B3

Dijous 21 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Televisió. El 17 de desembre de 1996 l’Assemblea General de les Nacions Unides va fixar aquesta data en commemoració del dia en què se celebrà el primer Fòrum Mundial de la Televisió.

Des de llavors, l’assemblea convida a tots els Estats Membres a celebrar aquest dia per promoure intercanvis mundials de programes de televisió amb continguts relacionats amb la pau, la seguretat i el desenvolupament econòmic i social i la promoció de l’intercanvi cultural.

IB3 s’ha volgut sumar a la celebració d’aquesta efemèride amb un vídeo realitzat per David Crisol, realitzador de la casa, amb imatges dels orígens de la televisió autonòmica i d’altres emblemàtiques de la història de la televisió.

El presentador del Notícies Vespre, Toni Sorell, va acomiadar-se des dels controls de realització d’IB3 per retre homenatge a totes les persones que, darrere de les càmeres, fan possible que l’emissió diària de l’informatiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Zoom d’IB3 d’avui: ‘Menors, risc i protecció’

El capítol recull alguns testimonis que expliquen de quina manera els delinqüents explotadors sexuals manipulaven les menors aprofitant la seva situació de vulnerabilitat

22,7 milions d’oients escolten la ràdio cada dia a Espanya

Cada 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Web especial: 24 hores a IB3 Ràdio

Cada 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio i IB3 Ràdio vol aprofitar l’ocasió per mostrar com és i com es fa la ràdio

La revista pollencina Punt Informatiu compleix 25 anys

La publicació compta amb més de 700 subscriptors i cada quinze dies venen més de dos mil exemplars a un poble de set mil habitants.