X

IB3 celebra oficialment la seva majoria d’edat

Els més de 300 convidats a Can Balaguer, a Palma, han valorat el passat, present i el futur de l'Ens Públic de la Radiotelevisió de les Illes Balears

22/03/2023

IB3 celebra oficialment la seva majoria d’edat

Fa setmanes que IB3 celebra amb els oients de la ràdio i els telespectadors la seva majoria d’edat. Aquest dimecres, però, l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears ha celebrat de manera oficial els 18 anys des del seu naixement. A Can Balaguer, a Palma, s’hi han retrobat presentadors d’ahir i d’avui, periodistes, operadors, tècnics, col·laboradors, meteoròlegs, directius i tots aquells que, any rere any, han fet possible omplir de contingut de qualitat les graelles de la ràdio, televisió i web públiques de les Illes Balears.

Un acte multitudinari, així mateix, a què han estat convidades més 300 persones, les quals han gaudit d’un càtering preparat pel cuiner Miquel Calent amb productes denominació d’origen de les quatre illes, i d’una llista de música elaborada per a la ocasió per IB3 Música. També hi ha hagut espai per als parlaments del director general d’IB3, Andreu Manresa, (que no ha pogut assistir a l’acte per una indisposició); del director d’IB3 Televisió, Joan Carles Martorell; del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, i de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Aquesta casa suma, així, un any més a la seva trajectòria de servei públic d’informació, que ha treballat des del principi la cohesió territorial i ha reforçat les senyes d’identitat de les Illes.

22/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris