X

IB3 duu Carnestoltes a ca vostra

Avui dissabte, a partir de les 17.00 hores, podreu viatjar per les rues de Carnestoltes amb tot l'equip de reporters del programa. I diumenge horabaixa, la retransmissió de la rua de Carnaval de Lloseta

10/02/2024

Redacció

Aquest cap de setmana, la programació d’IB3 també es vesteix de Carnaval perquè pugueu viure les celebracions de Carnestoltes des de ca vostra. Les presentadores, Marta Garau i Antònia Ferrer, vos acompanyaran aquest dissabte durant tres hores de directe en un especial de ‘5 Dies’ que s’endinsarà en la festa des de diferents punts de les Illes.

A partir de les 17.00 hores, podreu viatjar per les rues de Carnestoltes amb connexions en directe amb tot l’equip de reporters del programa. I diumenge horabaixa, a partir de les 16.00 hores, la retransmissió de la rua de Carnaval de Lloseta. 6 càmeres al carrer i un dron vos n’oferiran imatges espectaculars mai vistes.

IB3 vos ha preparat un cap de setmana carregat de sorpreses perquè l’alegria i el color del Carnaval també el pugueu viure des de ca vostra.

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris