societat

IB3 emet aquest diumenge vespre el resum informatiu de l’any 2019

La precarietat laboral, la fallida de Thomas Cook, l'accés a l'habitatge o la igualtat són alguns dels temes d'aquest especial

IB3+emet+aquest+diumenge+vespre+el+resum+informatiu+de+l%27any+2019

Els Serveis Informatius d’IB3 han redactat 30.000 notícies durant el 2019 i han recorregut més de 860.000 quilòmetres arreu de les illes per contar l’actualitat més propera. Una selecció d’aquests continguts formarà part del resum de l’any 2019 que IB3 emetrà aquest diumenge després de l’informatiu Notícies Vespre i tendrà una durada de 40 minuts.

Les notícies locals aglutinaran bona part de l’especial, però els àmbits nacional i internacional també hi tendran cabuda. Un resum de l’any dinàmic i amè que servirà per recordar els continguts més importants d’aquests 365 dies. La precarietat laboral, la fallida de Thomas Cook, l’accés a l’habitatge o la igualtat són alguns dels temes que formen part d’aquest especial. Els continguts informatius d’aquesta casa també tenen transcendència a les xarxes socials. Aquest 2019 s’han aconseguit 3 milions de visualitzacions a la plataforma de YouTube.

A més, també hi ha disponible a aquest portal web un espai dedicat als temes més destacats d’aquest 2019. Es tracta d’una selecció dels titulars més importants i de les notícies més llegides. Estan repartides per mesos, se’n recalquen els titulars més importants i es pot accedir al contingut de la notícia. Ib3noticies.com rep 350.000 usuaris únics mensuals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

L’activista afganesa Nadia Ghulham parla dels drets humans als joves menorquins

Presenta a la Biblioteca de Maó el seu llibre "El secret del meu turbant"

Medi Ambient rebutja la modificació sobre prohibició del lloguer turístic en plurifamiliars de Sant Josep

L'òrgan balear afirma que la documentació és confusa i desordenada, sense cap estudi ni justificació de la proposta.

Principi d’acord per garantir la continuïtat de l’escorxador de Palma

Les parts implicades ultimen un compromís que farà possible mantenir l'activitat a Mercapalma, on se sacrifiquen prop de la meitat...

Maó estrenarà l’abril el seu segon ascensor amb el port

El primer, estrenat el 2014, va comptabilitzar 120.000 viatges