X

IB3 ofereix una programació especial per les eleccions

El programa especial comença a les 7 de l'horabaixa

09/11/2019

IB3 ofereix una programació especial per les eleccions

A aquesta casa, més de 200 professionals ja estam a punt per acostar-vos durant tot el dia les notícies que generi aquest 10-N. Hi haurà un avanç a mig matí, les dues edicions de l’informatiu a les dues i a les vuit i mitja i el programa especial Eleccions Generals que començarà a les 7 de l’horabaixa.

Ens hi posam a les 7 de l’horabaixa. Els periodistes de la casa Elena Serra i Xavi Garcia presenten el programa especial per informar en detall del que dona de si la nit electoral. A les 8, un pic hagin tancat els col·legis electorals, vos oferirem el resultat del sondeig telefònic realitzat per RTVE-Forta a 14 mil persones amb l’estimació de vots i escons al Congrés dels partits que concorren als comicis.

Al programa especial coneixerem el recompte dels vots, tots els resultats i l’anàlisi dels experts. Seran a l’estudi 1, en directe, el politòleg Pedro Riera i els analistes Gari Duran i Jaume Munar, per esbocinar la tendència i els resultats que s’obtenguin del recompte de vots. A més, escoltarem els principals protagonistes del dia i es connectarà amb 30 punts de directe tant de Balears com a Madrid.

A la ràdio, el web i xarxes socials també hi trobareu en temps real tota la informació per comprovar si les formacions tenen els escons suficients per arribar a algun pacte.

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris