X

IB3 prepara una programació especial a la Nit de Cap d’Any

Arrancarà amb un repàs a les notícies més destacades de l'any, a més d'un programa especial de 'Jo en sé + que tu' i la retransmissió de les campanades en directe des de Cort

30/12/2023

IB3 prepara una programació especial a la Nit de Cap d’Any

IB3 té preparada una programació especial per a la Nit de Cap d’Any, que arrencarà amb un repàs de les notícies més destacades de 2023, un programa especial preparat pels serveis informatius d’aquesta casa, que s’emetrà a les 19.40 h.

A les 21.30 h, puntual com sempre, una cita amb el programa especial de ‘Jo en sé + que tu’. Sis equips de cares conegudes que competiran per un pot solidari de 5.000 euros i amb les actuacions en directe de Tomeu Penya i Maria Hein.

A les 23.20 h comença l’especial Campanades des de la plaça de Cort, un programa en directe conduït per Llum Barrera, David Ordinas i Jero Mut, en què gaudirem, també, d’imatges aèries de Palma en la nit més especial de l’any.

I tot seguit, a les 00.30 hores, la cirereta del pastís: l’actuació des del Castell de Bellver del grup Xanguito, que posarà música a l’entrada del 2024 aquí, a IB3.

30/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT