X

IB3 Televisió celebra el 40è aniversari de la pel·lícula “Bearn o la sala de les nines” amb l’estrena d’un curtmetratge documental

A partir de les 21.40 hores, "Uns segons en cel·luloide, el rodatge de Bearn a Mallorca", de Ferran Bex

26/08/2023

IB3 Televisió celebra el 40è aniversari de la pel·lícula “Bearn o la sala de les nines” amb l’estrena d’un curtmetratge documental

Redacció

IB3 Televisió celebra aquest dissabte vespre el 40è aniversari de la pel·lícula “Bearn o la sala de les nines” amb l’estrena del curtmetratge documental “Uns segons en cel·luloide, el rodatge de Bearn a Mallorca”, de Ferran Bex.

L’octubre de 1982 es començava a rodar a Bunyola la pel·lícula “Bearn”, una adaptació de la prestigiosa novel·la de Llorenç Villalonga. Fa ara 40 anys que el poble es va convertir en un plató cinematogràfic per on passaren estrelles del cinema espanyol com Fernando Rey, Ángela Molina i Imanol Arias, entre altres.

Dirigit per Ferran Bex, actors i participants del rodatge recorden l’enregistrament de la pel·lícula; les petites històries que passaren desapercebudes. De com va afectar el rodatge un petit poble que es va convertir, durant setmanes, en el centre cinematogràfic més important del país.

Aquest vespre, a partir de les 21.40 hores, es podrà gaudir en primícia del documental. I just després, a les 22.00 hores, es podrà mirar la premiada pel·lícula original de 1983, “Bearn o la sala de les nines”.

26/08/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris