X

IB3 estrena ‘Jasmine i Jambo’, la nova sèrie d’animació per al públic infantil

S'emetrà a partir del pròxim dissabte, a les 08.50 hores, amb les veus de Tomeu Penya i Anna Moliner. La sèrie consta de 26 capítols, de 7 minuts cadascun

13/10/2022

IB3 estrena ‘Jasmine i Jambo’, la nova sèrie d’animació per al públic infantil

El pròxim dissabte, 15 d’octubre, arriba a IB3 Televisió l’estrena de la sèrie musical d’animació ‘Jasmine i Jambo’. Compta amb les veus del artistes Tomeu Penya i Anna Moliner i consta d’un total de 26 capítols, de 7 minuts cadascun. Està dirigida a tots els públics, però especialment al públic infantil comprès entre els 0 als 6 anys, i s’emetrà en bloc de dos capítols, a partir de les 08.50 hores.

Els protagonistes són dos amics apassionats per la musica. De fet, viuen a un lloc on tot és completament musical: Soundland. La música i les cançons van a càrrec de Marc Parrot. La sèrie està dirigida per Sílvia Cortés i produïda per Marta Alonso.

Aquesta nova aposta d’animació ja ha obtingut el gran premi a la millor sèrie internacional al Festival Ecran Jeunesse. Ha estat coproduïda per Teidees i TV3; a més, compta amb la participació d’IB3 i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

13/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT