media

IB3 us apropa les eucaristies de Setmana Santa a casa

Són un total de sis eucaristies, a través de la televisió i del web d'IB3

IB3+us+apropa+les+eucaristies+de+Setmana+Santa+a+casa

L’estat d’alarma ha obligat també a prohibir la celebració de misses presencials. Però som a les portes de la Setmana Santa i hi ha molts de fidels que voldrien assistir-hi. IB3 us ofereix la possibilitat de participar de la missa, però des de casa. Demà mateix, Diumenge del Ram, en directe, a partir de les 10 i mitja del matí.

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidirà l’eucaristia, que se celebrarà des de la Catedral. Una missa a la qual només hi serà ell present, serà a porta tancada. Enguany, doncs, no es beneiran palmes ni els palmons. La retransmissió es podrà seguir per IB3 TV. Però aquesta no serà l’única eucaristia que podreu veure en directe. Dimecres 8 d’abril, a través del web d’IB3 us oferirem la Missa Crismal, serà a les 7 del capvespre.

L’endemà, l’eucaristia de Dijous Sant, a través, però del canal de televisió, també a les 7 de l’horabaixa. Divendres Sant la retransmissió es farà per internet, igual que la Vigília Pasqual, dissabte que ve a les 9 i mitja del vespre.

Finalment, la missa de Diumenge de Pasqua, es podrà seguir per IB3 TV a les 10 i mitja del matí.

D’aquesta manera, i per la situació excepcional que vivim, la televisió autonòmica de les Illes Balears, en col·laboració amb el Bisbat de Mallorca, acostarà als fidels les celebracions religioses d’aquestes dates. Són un total de sis eucaristies, a través de la televisió i del web d’IB3.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Twitter recomana contrastar un tuit de Trump

És la primera vegada que la xarxa social assenyala contingut del president com a dubtós

Alcúdia Ràdio fa 29 anys: gairebé tres dècades d’adaptació als canvis

La directora de l'emissora, Margalida Socias, explica a IB3 Ràdio, com han inclòs al seu flux de treball noves eines, com les xarxes socials i internet

La producció catalana ‘Merlí’ arriba IB3

Estrena el dilluns 18 de maig a les 22:15

El concert d’Antònia Font al Liceu de Barcelona, avui per IB3 Televisió

Tot seguit les actuacions de Tomeu Penya i Sopa de Cabra. Nit de Concerts a IB3 per tornar a gaudir...