societat

Una vuitantena de persones sancionades per assistir a dues festes il·legals a Pollença

El mirador de la Creveta és un altre indret del municipi on, suposadament, també s'hi fan aquest tipus de celebracions


Una vuitantena de persones han estat identificades i seran sancionades per assistir a dues festes il·legals a Pollença. Tots de nacionalitat espanyola, però cap resident a Pollença. La primera festa va ser la matinada del dijous. La Policia Local rebé la telefonada dels veïnats de la zona del camí de Llenaire denunciant els fets. Però quan els agents hi arribaren, els participants es negaren a identificar-se i a deixar entrar les autoritats. Passades 6 o 7 hores, alguns dels participants començaren a sortir, aleshores els municipals amb el reforç de la Guàrdia Civil identificaren fins a 40 persones i practicaren proves d’alcoholèmia als qui ho feien en vehicle.

La història es repetia aquesta matinada passada. La telefonada era dels veïnats d’una altra zona del municipi, en concret, el camí de can Seguinot. Allà tampoc no s’han deixat identificar, ni entrar els policies a la casa, per tant, han tornat muntar guàrdia. Ben sortit el sol, i a la sortida dels assistents de la festa, s’hi han identificat fins a 44 persones.

La polèmica no acaba aquí. Aquestes són imatges de dilluns d’aquesta setmana al voltants de les 7 del matí. Són persones baixant del mirador de la Creveta on, suposadament, també fan festes il·legals. El consistori diu tenir-ne constància, perquè en les darreres setmanes s’hi han duit a terme controls d’alcoholèmia i drogues a la zona. Però en aquest cas qui té les competències és la Guàrdia civil i els Agents de Medi Ambient.

Cal recordar que des del passat 20 de juliol les trobades de persones no convivents entre la 1 i les 6 de la matinada no estan permeses. Les multes ascendeixen als 1000 euros per persona.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’espai de Son Tous a Palma presenta problemes per poder acollir temporalment els migrants irregulars

La majoria dels migrants, entre els quals 6 infants i 10 menors no acompanyats, ja han estat repartits en dependències...

Recta final perquè la Funerària de Palma aconsegueixi el 100% del tanatori de Bon Sosec

L'Empresa Funerària Municipal de Palma ultima les negociacions amb Funespanya que consistiria en una permuta

La central de Maó comença la descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada