SOCIETAT

L’IES Santa Maria d’Eivissa adapta les ‘tutories entre iguals’ per impedir l’assetjament escolar

180 alumnes de 1er i 3er d'ESO del centre educatiu de Vila participen en l'experiència finançada per l'Ajuntament d'Eivissa


Després de Calvià, el municipi d’Eivissa de Santa Maria serà el segon a les Balears (i el primer a les Pitiüses) a implementar als seus instituts i col·legis el programa TEI, Tutoria entre Iguals.
Es tracta d’una iniciativa educativa, pionera a tot Espanya i al món, que implica els alumnes de major edat perquè protegeixin els més joves, i entre tots, evitar situacions de violència o assetjament.

A l’IES Santa Maria, els alumnes de tercer d’ESO voluntaris fan de tutors d’algun company de primer de secundària, dos anys més joves. Els acompanyen i fan de mitjancers en els seus conflictes, parlen amb l’altre alumne implicat en el problema i, si fa falta, amb el seu alumne-tutor. Com a darrer recurs, demanen ajuda al coordinador del TEI, un professor del centre.

Ha presentat el programa la regidora de Benestar Social i Educació, Carmen Boned, acompanyada de Maria Teresa Marí, directora de l’institut, i del creador del programa TEI, Andrés Bellido González.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |