societat

El catedràtic Ildefons Hernández alerta de la baixa immunitat dels menorquins

Creu que la població de l'Illa pot estar en risc quan es tornin a obrir els ports i l'aeroport

El+catedr%C3%A0tic+Ildefons+Hern%C3%A1ndez+alerta+de+la+baixa+immunitat+dels+menorquins

El catedràtic en Salut Pública, Ildefons Hernández, que ahir va contestar les preguntes dels socis de l’Ateneu de Maó, ha alertat del risc que pot córrer la població menorquina quan s’obrin els ports i l’aeroport. L’expert fonamenta el seu avís en el baix nombre de casos que s’han detectat a Menorca i el fet que a l’Illa hi hagi una menor incidència que a d’altres territoris.

L’exdirector general de Salut Pública del Ministeri de Sanitat i Política Social creu que fins que arribi la vacuna, l’illa hauria d’exigir als passatgers que es facin una prova dos dies abans de viatjar. I per evitar un rebrot de la pandèmia considera també que s’ha de fer un reforç de l’Atenció Primària i controlar els ports i aeroports durant la nova normalitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Magda cardona 30/04/2020

    Vamosa ver, que es lo principal, la Economia o la vida? nuestros abuelos en la guerra lo pasaron mucho peor y ahora que? importa màs la Economia que la salud?
    En Baleares no hay que permitir que nadie sin tener un tes efectibo entre en nuestras islas, si no tendremos un rebote de epidemia que acabara con todos, seamos realistas y humanos y adaptemonos a las circunstancias con honestidad, ya vendran tiempos mejores si cumplimos con lo que nos dice Sanidad y los cientificosvamos muy mal ,ya que no hay ningun partido que sea capaz de solucionar el estado en que estamos. Por cierto a que esperan a hacer los tes a todos los ciudadanos de Menorca.

Cercador |


més contingut relacionat

Les escoletes de Menorca reobriran a partir de dia 8 de juny

Cap aula podrà tenir més del 50 per cent de l'alumnat

Es disparen les vendes de piscines inflables i desmuntables

Els professionals alerten que muntar-les a terrasses o balconades poden comportar un perill