X

Illa confirma al Senat una única reunió amb Koldo García

La comissió d'investigació sobre les presumptes irregularitats a la pandèmia a la Cambra Alta ha tingut referències a les Balears

24/04/2024

Illa confirma al Senat una única reunió amb Koldo García

Comissió d’investigació sobre el cas Koldo al Senat on avui horabaixa s’ha fet referència a les mascaretes comprades per les Balears la passada legislatura a l’empresa Soluciones de Gestión. Dimecres hi ha comparegut l’exministre de Sanitat, Salvador Illa, que ha tornat a confirmar una única reunió amb Koldo García a qui, assegura, Sanitat no va comprar-li res.

La senadora d’Unió del Poble Navarrès, María Caballero, s’ha referit a les mascaretes comprades per les Balears la passada legislatura a l’empresa Soluciones de Gestión. La senadora ha volgut saber si el Centre Nacional de Mitjans de Protecció va avisar el Ministeri de Sanitat que “eren defectuoses”. L’exministre ha assegurat que “ens alertaven tots” i ha explicat que es va establir “un sistema de control de qualitat”.

Cap adjudicació

Els populars han afirmat que el contracte de les Balears va ser fraudulent i va servir per avalar l’empresa de Koldo, però Illa ha insistit que es tractava d’una Unió Temporal d’Empreses (UTE) que no va rebre cap adjudicació del seu ministeri. El senador per Eivissa i Formentera, Juanjo Ferrer, ha volgut demanar sobre presumptes casos al Consell d’Eivissa, però el president de la comissió ha trobat que la qüestió no era pertinent.

24/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris