X

Imserso convoca a Balears 3.970 places del seu programa de termalisme per a gent gran en 2024

Les persones que obtenguin la seva plaça podran gaudir de tractaments termals en balnearis repartits per tota la geografia espanyola

09/12/2023

Imserso convoca a Balears 3.970 places del seu programa de termalisme per a gent gran en 2024

Més de 192.000 persones podran gaudir un any més del Programa de Termalisme de l’Imserso després de la publicació per part del BOE de la convocatòria per a l’any 2024. D’elles, un total de 3.970 places estan destinades a Balears. Les persones que obtinguin la seva plaça podran gaudir de tractaments termals en els balnearis repartits per tota la geografia espanyola que estiguin inscrits en el programa.

Les estades tindran lloc entre el mes de febrer i el de desembre 2024, en torns de dotze dies (onze nits) o de deu dies (nou nits), en règim de pensió completa, amb allotjament en habitacions dobles i incloent tractaments termals bàsics prescrits pels metges del balneari triat després d’un reconeixement a l’arribada de l’usuari, explica en una nota l’Associació Nacional de Balnearis.

Poden participar en el programa els pensionistes per jubilació o incapacitat permanent, els pensionistes per viduïtat de 55 anys o més, altres pensionistes o perceptors de prestacions i subsidis de seixanta o més anys, i també assegurats i beneficiaris de la Seguretat Social amb 65 anys o més.

Els sol·licitants han de valer-se per si mateixos per a les activitats bàsiques de la vida diària, i no tenir contraindicacions mèdiques per rebre tractaments termals. A més, podran anar acompanyats de les seves parelles, així com d’aquells fills que tinguin una discapacitat igual o superior al 45%.

Les places podran sol·licitar-se fins al 10 de gener de l’any pròxim, si es vol viatjar entre els mesos de febrer i agost, i fins al 15 de maig si es vol participar en les estades de setembre a desembre, encara que és important assenyalar que per a cobrir les places que vagin quedant vacants per renúncies o altres circumstàncies, s’amplien els terminis per als torns de febrer a agost fins al dia 14 de maig i per als torns de setembre a desembre fins al dia 15 de novembre.

La sol·licitud haurà de presentar-se prioritàriament per mitjans electrònics, i en aquest cas, estarà disponible en la seu electrònica de l’Imserso. A més, podrà presentar-se en els registres electrònics i oficines relacionats en l’article 9 de l’Ordre SSI/1688/2015, de 30 de juliol, per la qual es regula el Programa de Termalisme de l’Imserso.

Igualment, podran dirigir-se a l’apartat de correus número 61.285, 28080 Madrid. Cada sol·licitud es baremarà i la puntuació determinarà si se li adjudica o no l’estada demanada. Es poden sol·licitar fins a quatre balnearis concrets o fins a quatre comunitats autònomes, i es pot optar a tots els establiments d’aquestes.

09/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris