societat

Inaugurada la nova escoleta i espai multifuncional del Llubí

Podran optar a un ajut econòmic de fins a 9.000 euros per cada plaça de nova creació

Inaugurada+la+nova+escoleta+i+espai+multifuncional+del+Llub%C3%AD

La nova l’escola infantil de primer cicle “Moixaina”, a Llubí (Goib)


A Llubí s’ha inaugurat aquest dissabte l’escoleta “Moxaina” que disposa ara mateix de 55 places per a infants de 0 a 3 anys. Va obrir les seves portes l’1 de febrer i avui s’ha fet la inauguració. Un projecte important per al municipi i amb unes instal·lacions amb eficiència energètica.

Es tracta d’un nou centre de titularitat municipal que ha comptat amb una subvenció del Consell de 238.000 euros, mitjançant el pla d’actuacions de competència municipal, que finança projectes d’inversió a tots els municipis de Mallorca. A més de la nova l’escola infantil, el centre també es farà servir com a espai per dur a terme tallers, conferències i activitats socioculturals al municipi.

L’escoleta “Moixaina” va ser autoritzada recentment pel Govern i l’ajuntament ha sol·licitat accedir als ajuts  de creació de places públiques de 0-3 que atorga la Conselleria d’Educació i Formació Professional. D’aquesta manera podran optar a un ajut econòmic de fins a 9.000/euros per cada plaça de nova creació. Un reconeixement que també permetrà que l’escoleta Moixaina pugui accedir als ajuts per al sosteniment de centres de la xarxa d’escoletes públiques a partir del curs 2021/22. Té autoritzats els ensenyaments de primer cicle d’educació infantil amb total de 55 places.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El desdoblament de Llucmajor a Campos: la promesa electoral del PP que ha acabat executant el Pacte

S'inaugura la polèmica carretera set anys després que s'anunciés el seu projecte: dels 37 milions d'euros d'inversió previstos en un...

L’Ajuntament d’Alcúdia deixa en préstec gandul·les i para-sols al de Manacor

El consistori manacorí remunicipalitza el servei i ha invertit 400 mil euros en la compra del material, que arribarà el...

Un marger i un arqueòleg desclaven i enumeren les lloses del dic de sa Duia de Portocolom

Ports ha començat els sondatges per veure les tècniques constructives i els materials emprats en la construcció del dic.

Menorca lluitarà per evitar que els pescadors hagin de complir la nova normativa del Mediterrani

El plenari del Consell ha aprovat fer costat a les reivindicacions d'aquest gremi del sector primari