Inaugurada la passarel·la del camí de l’estació de Muro

L'enllaç a l'autopista des de Lloseta s'obrirà en les properes setmanes


La passarel·la, que transita per damunt el torrent de Vinagrella i enllaça amb el camí de l’estació, té 160 metres de llarg i 2 d’amplada. L’obra, que ha tengut un cost de 200 mil euros, era una reivindicació històrica del municipi ja que l’estació es troba a 2 quilòmetres del poble i els usuaris que hi anaven a peu, havien de transitar un bocí per damunt la carretera. Fa 7 anys que va projectar-se aquesta obra, però ha passat per nombrosos entrebancs

Aprofitant la trobada amb el consistori murer, el Conseller de Mobilitat ha anunciat que la propera actuació al municipi se centrarà en la millora de la carretera de Muro a Can Picafort i la construcció d’un carril per a bicicletes.

Per altra banda, ja estan pràcticament acabades les obres del nou enllaç de Lloseta a l’autopista, i la seva inauguració i obertura al trànsit es realitzarà en les properes setmanes.
Les obres del desdoblament de Llucmajor a Campos avancen a bon ritme, amb un retard de 2 mesos a causa de l’aturada pel confinament. Segons la previsió, estaran acabades a principis d’any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |