X

Inaugurat a Madrid l’hospital Isabel Zendal sense pacients ni personal

Desenes de professionals sanitaris s'han manifestat davant del centre i qualifiquen l'acte de propaganda del govern d'Ayuso

01/12/2020

Inaugurat a Madrid l’hospital Isabel Zendal sense pacients ni personal

Inaugurat a Madrid l’hospital d’emergències Infermera Isabel Zendal. La presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, ha presidit l’acte, acompanyada del president del PP, Pablo Casado, el batle de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i membres del seu executiu. No hi han assistit ni el ministre de Sanitat, Salvador Illa, que ha al·ludit a problemes d’agenda, ni l’oposició a l’Assemblea de Madrid.

L’hospital encara no té pacients ingressats ni personal fent-hi feina. Les autoritats sanitàries han dit avui dimarts que els primers pacients hi entraran “aviat”. La inauguració s’ha celebrat enmig d’una  protesta que s’ha organitzat davant del nou hospital madrileny. L’han convocada sindicats de professionals sanitaris i organitzacions defensores de la sanitat pública, que han demanat la dimissió de la presidenta madrilenya.

Protesten contra la construcció de l’hospital, que qualifiquen d’acte propagandístic, i critiquen l’hermetisme respecte a la plantilla que tendrà el nou centre hospitalari, també conegut com a ‘hospital de pandèmies’.

01/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris