X

Inca estrena “Alek & Sophie”, un espectacle de dansa ple de fantasia i surrealisme

La segona funció serà el pròxim dissabte 20 de maig al teatre Xesc Forteza de Palma

14/05/2023

Inca estrena “Alek & Sophie”, un espectacle de dansa ple de fantasia i surrealisme

Martí Martorell

La companyia mallorquina de dansa Baal ha estrenat aquest diumenge, al Teatre Principal d’Inca, “Alek and Sophie”, un nou espectacle obert a tots els públics ple de fantasia i surrealisme creat gràcies al moviment, la música, la tecnologia i la interacció amb l’espectador.

“Alek and Sophie” és un espectacle de dansa contemporània i performance plàstica que mostra el món imaginari, abstracte i pictòric d’Aleksandra Ekster i Sophie Taeuber-Arp, dues grans artistes de mitjan segle XX, que han servit d’inspiració a la companyia de dansa mallorquina Baal per a crear tot un espai de fantasia, empatia, diàleg i comunicació que involucra el públic.

Mitjançant la relació entre els ballarins, Catalina Carrasco i el seu fill Max, de només 5 anys, els materials i la tecnologia, es construeix un recorregut espacial i sideral. Els cossos i la dansa són els vehicles conductors cap a un univers desconegut, en què el joc i la seva organització creen un espai amable i divertit, un món màgic ple de transformació i contingut.

La segona funció serà el pròxim dissabte 20 de maig al teatre Xesc Forteza de Palma.

14/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris