mallorca

Inca expropiarà els habitatges de davant el Teatre Principal per fer-hi una plaça

Els propietaris afectats tenen 15 dies hàbils per presentar-hi al·legacions

Inca+expropiar%C3%A0+els+habitatges+de+davant+el+Teatre+Principal+per+fer-hi+una+pla%C3%A7a

L’Ajuntament d’Inca ha iniciat l’expedient d’expropiació forçosa de les set parcel·les enfront del Teatre Principal per construir-hi un nou espai públic de 700 metres quadrats. Una nova plaça per embellir la façana principal de l’edifici catalogat, una vegada que hauran acabat les obres.

Els immobles afectats, situats entre els carrers de Sant Bartomeu, de Martí Metge i el Teatre, fa anys que estan desocupats i en mal estat de conservació. Des del 2017 tenen atorgada la suspensió de llicències per evitar-hi qualsevol actuació urbanística que en complicàs l’expropiació. Per aquesta operació, el consistori ha autoritzat la despesa de 377.330,12 € en concepte del valor d’expropiació forçosa als sis propietaris afectats. Són cases, corrals i cotxeres en desús que es demoliran.

Ara els serveis jurídics municipals taxaran de manera individual els terrenys situats en sòl urbà, en ple nucli antic i qualificats com a espai lliure públic. Els propietaris afectats i els titulars de càrregues tenen 15 dies hàbils per presentar-hi al·legacions.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...

La Fiscalia de Balears designa un fiscal específic per investigar els casos d’explotació sexual

Els protocols són susceptibles de millora, segons el fiscal superior de Balerars

‘La Última Tourné’ a l’Auditorium de Palma

El gènere de les varietats, que un temps omplia clubs i teatres, està pràcticament desaparegut però aquest cap de setmana Alaska, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández i Manuel Bandera fan un...