societat

Inca farà a partir de dilluns tests massius a la població

Els primers inquers que es podran fer els tests, dilluns i dimarts, són els residents a la zona 1, les barriades més pròximes a les entrades des de Palma


Inca és un dels municipis de Mallorca on també s’han incrementat considerablement el nombre de nous casos de Covid-19, a banda de Muro, Sa Pobla, Pollença o Lloseta, entre altres. Per aquest motiu el Govern ja ha anunciat que la setmana que ve també es faran tests massius a la població amb tests d’antígens i de manera voluntària.

Les proves es faran al Palau Municipal d’Esports on ja s’han desinfectat les instal·lacions perquè dilluns puguin començar aquests tests massius. S’han preparat 10 línies d’atenció per agilitzar la realització d’aquests tests i s’atendrà la població entre les 9h del matí a les 18h de l’horabaixa.

S’ha dividit el municipi en diferents zones i cada una d’elles tendrà un dia concret per fer-se les proves. Els ciutadans tindran 8 dies per fer-se les proves d’antígens i han estat distribuïts en funció de l’adreça de la residència. Els primers inquers que es podran fer els tests, dilluns i dimarts, són els residents a la zona 1, les barriades més pròximes a les entrades des de Palma, delimitades per les avingudes des Raiguer, des Pla i del tren.

La segona tongada, la zona 2 en blau fosc, afecta l’àrea delimitada pels carrers del Comerç, Major i del Bisbe Llompart i estan citats els dies 23 i 24, aquest dia només fins a les 4.

El blau cel correspon a la zona 3, delimitada pels carrers de la Sirena, d’Hostals i dels Garrovers. Les proves es realitzaran el dia de Nadal fins a la una del migdia i la segona festa.

Per últim, la zona 4, en vermell, correspon al sector nord de la ciutat i les proves es faran diumenge 27 i dilluns 28 de desembre.

També se la podran fer els treballadors del municipi tot i no ser-ne residents.

El batle d’Inca, Virgili Moreno, ha fet una crida a la responsabilitat perquè tots els majors de 16 anys es facin la prova i així poder controlar la pandèmia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica