societat

Inca incrementa els carrers per a vianants als barris de Crist Rei i So na Monda

El consistori inquer no descarta que aquests restin definitivament tancats al trànsit quan s'avaluin els resultats de l'actual prova pilot

Inca+incrementa+els+carrers+per+a+vianants+als+barris+de++Crist++Rei+i+So+na+Monda

L’Ajuntament d’Inca ha decidit tallar al trànsit durant part de l’horabaixa en diversos carrers dels barris de Crist Rei i de so na Monda. Aquests carrers s’afegeixen als sis del centre de la ciutat als quals es va aplicar la mateixa mesura ara fa una setmana coincidint amb l’entrada en vigor de la fase 1 de desconfinament. Els carrers tallats sumen 5 quilòmetres de llargada.

Els carrers que s’han tallat a partir d’aquest dilluns són el de Santiago Rusiñol i part del carrer Balanguera, al barri de Crist Rei,  i els de Puresa i Ca’n Mairata al barri de So na Monda, a tocar de la plaça del Bestiar. Aquests carrers es tallaran cada dia entre les 5 de l’horabaixa i fins a les 11 de la nit, mentre duri l’estat d’alarma.  L’objectiu és facilitar el passeig dels vianants.

El consistori inquer no descarta que aquests restin definitivament tancats el trànsit quan s’avaluin els resultats de l’actual prova pilot.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Mor el periodista Coco Meneses

Havia nascut a Lima i vivia a Mallorca des de 1963

Obriran un expedient al jove contagiat que va viatjar a Eivissa per un presumpte delicte contra la salut pública

Ha estat donat d'alta aquest diumenge, després de donar negatiu a la darrera prova