X

Inca, Llubí, Santa Maria, sa Pobla i Artà tendran governs d’esquerres

Els partits ultimen els pactes a dos dies de la constitució dels ajuntaments

15/06/2023

Inca, Llubí, Santa Maria, sa Pobla i Artà tendran governs d’esquerres

El PSIB-PSOE i Més per Inca han presentat el pacte per governar la ciutat per tercer mandat consecutiu. Els socialistes de Virgilio Moreno, amb 10 regidors, mantendran la batlia; i Més, amb dos edils, gestionarà les mateixes àrees. Un acord que, segons han destacat, consolida les oportunitats de transformació de la ciutat.

També hi haurà continuïtat a l’Ajuntament de Llubí, on per tercera vegada, es reedita el pacte entre Més i Feina per Llubí, que donarà la batlia, quatre anys més, a Magdalena Perelló.

A Santa Maria, continuarà com a batle el candidat de Més, Nicolau Canyelles, gràcies al suport del regidor del PSIB-PSOE, que ha anunciat, però, que no entrarà dins l’equip de Govern.

Sí que hi ha hagut acord de govern a sa Pobla, on ahir horabaixa es va escenificar la firma del tercer pacte d’esquerres i que liderarà com a batle Biel Ferragut, dels Independents. Aquest va admetre que ha oferit el darrer any de batlia al PP si arriben inversions autonòmiques.

Pendent de tancar-se aquest dijous capvespre queda el pacte de govern a Artà, entre els socialistes i El Pi, que permetrà que Manuel Galán continuï com a primer edil.

15/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT