X

20 pisos desallotjats per un incendi a Palma

El foc, segons els bombers, s'hauria iniciat al garatge del bloc de cases, on s'hauria cremat un cotxe

29/10/2022

20 pisos desallotjats per un incendi a Palma

Redacció

Els Bombers de Palma han actuat aquest dissabte en un edifici del carrer Reis Catòlics, on devers les 10h s’ha declarat un incendi en un cotxe aparcat a l’interior del garatge de l’immoble, provocant una gran columna de fum que ha obligat al desallotjament dels veïns. No s’han hagut de lamentar danys personals.

El foc, segons els bombers, s’hauria iniciat al garatge del bloc de cases, on s’hauria cremat un cotxe. També hauria afectat algun vehicle colindant. Es tracta d’un edifici de quatre plantes amb 20 habitatges i, segons ha confirmat l’admisitrador de la finca, tendria la major part dels habitatges (16) okupats.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions de Bombers, que s’han encarregat de sufocar el foc i ventilar l’edifici. També, agents la Policia Local de Palma, i cinc unitats del SAMU 061. S’ha rescatat més d’una trentena de persones. Algunes d’elles havien quedat atrapades al terrat. Quatre persones han hagut de ser traslladades a l’hospital, sense grans complicacions. S’espera que, en finalitzar les tasques d’extinció i ventilació dels Bombers, tots puguin tornar a les seves llars.

Afortunadament, d’acord amb informació facilitada per part dels Bombers de Palma, no s’han registrat danys personals a conseqüència d’aquest incendi.

 

29/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris