societat

Incertesa i neguit entre els treballadors de temporada de les Illes

Maria José va començar la temporada turística. Acabava d'arribar de la Península i no es fixa discontinua


Al darrere de tot de la crisi sanitària, els treballadors. La paralització de l’activitat econòmica en el cas de la planta hotelera de les Illes ha confinat molts dels empleats a ca seva. Ara viuen moments d’incertessa.

És el cas d’una treballadora d’un dels molts hotels del nord de Mallorca, que roman tancat. Maria José va començar la temporada turística però en questió de dies va haver de quedar a casa. Acaba d’arribar de la Península i no es fixa discontinua. Quan duia 20 dies fent feina, li varen dir que tancaven l’establiment. Ara en passa molta pena.

Molts fixos discontinus fan números mentre els propietaris de les botigues i el sector de la restauració de les zones costaneres donen per perduda ja la setmana santa. Joan i Núria són alguns dels treballadors afectats a la zona de Pollença. Joan fa feina a un bar de la plaça central i Núria a una botiga de productes de qualitat. Cap dels dos s’han pogut incorporar al seu lloc de feina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les completes de Sant Antoni a Artà, sense públic

Només setze persones han assistit a l'interior de l'església

Manacor celebra les completes amb un Cant dels Goigs molt emotiu

La policia ha controlat l'accés al temple amb un llistat dels assistents

Les completes a Sa Pobla, a porta tancada

Les restriccions han obligat a suspendre les festes. Malgrat tot, les espinagades no han mancat a les llars pobleres {rela}Un Sant Antoni a Sa Pobla poc endimoniat {rela}Vigilància policial per...

Menorca assoleix el rècord de contagis: 50 nous positius en 24 hores

Des d'aquest dissabte, les trobades a l'interior i l'exterior són d'un màxim de 6 persones i de 2 nuclis familiars