X

Incidents al Serverense-Binissalem de Tercera Divisió

L'assistent es queixa de l'impacte d'una moneda a pocs minuts del final després de donar com a vàlid un gol fantasma

29/01/2022

Incidents al Serverense-Binissalem de Tercera Divisió

Tot comença al minut 88, quan una decisió polèmica perjudica l’equip local, el Serverense. L’assistent convida a l’àrbitre principal a donar com a gol una pilota que no queda ben clar si entra sencera a la porteria dels de Son Servera. A partir d’aquí, els jugadors locals protesten, també ho fa la graderia però el joc es reprèn. Però pocs segons després, el col·legiat és avisat per l’assistent que li diu que ha rebut l’impacte d’una moneda al coll. A més, l’assistent ha d’escoltar mofes i crits homòfobs des de la graderia. La seva intenció és partir. Abans parla amb la Guàrdia Civil, però fart de continuar rebent insults abandona el camp i el col·legiat interromp el partit que quedaria suspès uns vint-i-cinc minuts.
El delegat de camp demana calma a la seva afició, també ho fan els jugadors del Serverense que volen continuar jugant. Finalment, el club envia missatges des de la megafonia. Demanen calma, paciència i respecte cap als col·legiats que, finalment, decideixen tornar. Es juguen els pocs minuts que quedaven de partit i, sense més incidents destacables, l’empat a un no es mou.
El Comitè d’Àrbitres ha demanat al Comitè de Competició que “actui amb contundència en defensa dels drets dels àrbitres perquè no es tornin a repetir situacions com les viscudes al camp del CD Serverense”.

29/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris