Inesperada derrota de l’Hestia Menorca contra La Roda

L'equip manxec recupera deu punts a cop de triple i supera (66-73) un rival mancat "d'energia i de mentalitat correcta", segons Oriol Pagès

14/02/2021

A la LEB Plata, inesperada derrota de l’Hestia Menorca, que ha caigut aquest diumenge matí contra La Roda (66-73). Tot i que l’equip d’Oriol Pagès ha arribat a tenir un avantatge de 10 punts al tercer quart, l’equip d’Albacete s’ha ficat dins el partit a cop de triple. N’ha acabat fent trezte al final del partit.

A un minut i vint-i-quatre segons del final, una antiesportiva al base madrileny Pitu Jiménez i una tècnica a la banqueta han permès els visitants guanyar a Bintalfa. El tècnic català ha parlat de manca d’energia i de mentalitat necessàries per fer front al partit, a l’hora d’analitzar la quarta derrota de l’equip menorquí.