X

Inspecció a l’assentament il·legal de Can Rova a Santa Eulària on viuen centenars de persones

Tècnics del Govern, el Consell i l'Ajuntament han pogut entrar, amb l'autorització, per revisar l'espai i documentar el que hi ha dins, mentre s'amplia la recerca per seguir amb els procediments

20/05/2024

Inspecció a l’assentament il·legal de Can Rova a Santa Eulària on viuen centenars de persones

Inspeccionen l’assentament de casetes de Can Rova, a la zona de Can Negre, a Santa Eulària, on viuen de manera il·legal centenars de persones. Diversos tècnics del Govern, del Consell d’Eivissa i l’Ajuntament ja han pogut entrar després d’aconseguir-ne l’autorització.

Segons ha informat l’Ajuntament, ja s’han fet diverses visites a diferents departaments, han revisat l’espai i han documentat el que hi ha dintre. També s’ha donat cobertura a les persones que viuen allà i que haurien sol·licitat ajuda perquè són susceptibles de rebre’n.

S’està ampliant la recerca d’aquest espai per seguir amb els procediments administratius adequats i demanar comptes al responsable així com obtenir una autorització al jutjat per acabar amb les irregularitats i situacions de risc per a les persones que viuen en aquest recinte.

20/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT