X

Inspectors i policies ja vigilen el compliment de les mesures anti-Covid a zones turístiques

Ara mateix, només es poden ajuntar un màxim de 4 persones de 2 nuclis de convivència diferents

31/03/2021

Inspectors i policies ja vigilen el compliment de les mesures anti-Covid a zones turístiques

Els dispositius de control conjunts del Govern i la Policia s’intensifiquen aquesta Setmana Santa per vigilar el compliment de les mesures anti-Covid. Agents i inspectors revisen que es compleixi la normativa tant per part dels establiments com dels clients. Entre les mesures que manco es compleixen hi destaca no respectar la distància de seguretat entre taules. Tot i que també es fixen en la cabuda de les terrasses, les senyalitzacions o la higiene.

“Intentam informar abans de sancionar”, explica Manuel Gallardo, subinspector responsable del Grup Alazán de la Policia Nacional. Els que sí que ja reben sancions són els establiments reincidents i aquells clients que no respecten la normativa. Ara mateix, només es poden ajuntar un màxim de 4 persones de 2 nuclis de convivència diferents.

A banda del sector de la restauració, aquests dies, també s’intensifiquen els controls a platges, zones de muntanya i també als hotels, on es revisa la cabuda de les zones comunes, les senyalitzacions que hi ha a les instal·lacions i els mesuradors de Co2, entre altres qüestions.

Tècnics i empresaris reconeixen que, després de tant de temps, i passant per tantes situacions diferents, hi ha confusió a l’hora d’interpretar les normes.

31/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT